نمایش دادن همه 3 نتیجه

درب داخلی و انواع آن

درب داخلی

یکی از مهمترین اجزای هر ساختمان و هر خانه، درب های آن هستند. درب ها علاوه بر زیبایی ظاهری که درواقع یکی از اجزای اصلی دکوراسیون خانه هستند و جلوه خاصی به هر ساختمان می دهند، مهمترین عامل در ایجاد امنیت در ساختمان ها نیز می باشند.

به طور کلی در صنعت ساختمان درب ها را از نظر کارایی که دارند به دو نوع درب خارجی، و درب داخلی تقسیم می کنند. درب های خارجی، درب هایی هستند که به خارج از خانه باز می شوند و مهمترین انواع آنها درب کوچه، درب حیاط، درب های ویلایی، و درب های آپارتمانی هستند که در سال های اخیر برای این مکان ها از درب ضد سرقت استفاده می کنند.

درب های داخلی نیز همانطور که از اسم آنها مشخص است در محیط داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. درب های اتاقی، و درب سرویس های بهداشتی انواع درب داخلی محسوب می شوند.

علاوه بر مسائل امنیتی، زیبایی درب و تناسب آن با دکوراسیون منزل در انتخاب درب های داخلی نقش مهمی را ایفا می کند.

انواع درب داخلی

درب های داخلی انواع مختلفی دارند که به شرح زیر است:

- درب HPL: درب های لمینت (High Pressure Laminate (HPL) Doors) یکی از انواع درب داخلی و درب هایی ضد خش، مستحکم و مناسب برای اتاق ها می باشند. مهم ترین ویژگی این درب ها خاصیت ضد آب بودن آنهاست و به این دلیل که عایق رطوبت هستند درب بسیار مناسبی برای محیط های مرطوب مثل حمام و سرویس های بهداشتی هستند. (برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید).

- درب HDF: درب های (HDF (High Density Fiberboard که درب هایی انعطاف پذیر و بادوام هستند یکی دیگر از انواع درب داخلی می باشند و همانطور که از نام این درها مشخص است، از چوب تراکم بالا (HDF) ساخته شده اند و برای اتاق ها مناسب هستند.  این درب بیشتر برای درب اتاق ها و سرویس های بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. اگر می خواهید در خصوص این نوع از درب های داخلی بیشتر بدانید به این لینک مراجعه کنید.

- درب MDF: نوع دیگر درب داخلی درب های MDF (Medium-Density Fiberboard) هستند. درب هایی باکیفیت، ارزان، و مناسب برای اتاق ها. درواقع، ام دی اف از نظر اقتصادی ارزان و مقرون به صرفه است و عموم مردم قابلیت خریداری آن را دارند. بهتر است بدانید، خرید درب MDF از خرید سایر درب های چوبی مقرون به صرفه تر است. علاوه بر این، انواع درب داخلی MDF نسبت به سایر انواع درب ها بسیار براق، یکنواخت و تمیزتر هستند و قابلیت طراحی بر اساس سلیقه ی دلخواه را نیز دارند.

- درب ABS (درب ضد آب): درب های پلیمری، بادوام و بسیار مقاوم در برابر رطوبت هستند. از آنجایی که این درب ها در برابر رطوبت مقاوم هستند و با توجه به مقاومت این درب ها در برابر مواد ضدعفونی کننده و دارا بودن قابلیت شست و شو، برای استفاده در محیط های بیمارستانی و در ساختمان های مسکونی برای درب حمام و سرویس بهداشتی بسیار مناسب هستند. (برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید).

درب داخلی و درب اتاقی

 - درب تراس: این نوع از درهای داخلی با توجه به ارتباطی که با فضای بیرون دارند و به طور مستقیم در معرض هوای آزاد هستند از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. معمولاً جنس این نوع درب ها را بنا بر جنس پنجره های ساختمان انتخاب می کنند. با توجه به استفاده از پنجره های UPVC با شیشه های دو جداره بهتر است درب تراس نیز از جنس UPVC انتخاب شود. علت این کار عایق بودن یو پی وی سی در برابر حرارت و همچنین سبک بودن آن است.

لازم به ذکر است، معمولاً در ساختمان هایی که ارتفاع کمتری دارند از درب تراس آهنی استفاده می کنند تا این درب ها بتوانند در برابر سارق مقومت کنند.

- درب انباری: توجه داشته باشید که برای انباری ها از درب های چوبی که مقاومت کمی دارند و به راحتی آسیب می بینند استفاده نکنید. علاوه بر این، با توجه به این که این درب ها معمولاً در نزدیکی پارکینگ قرار دارند و در معرض رطوبت حاصل از شست و شوی کف ساختمان و یا رطوبت نشتی از تأسیسات ساختمان هستند بهتر است برای انباری از درب آهنی استفاده کنید.